Art Housen ja Jalavan kirjat – kaikki -25 %

Art House kirjoja

Kuvia arthousen kirjoista

Art House Oy on Paavo Haavikon perustama kustantamo, joka julkaisee vuosittain noin 50 uutta laadukasta tieto- ja kaunokirjaa kolmen eri nimen alla: Art House, Kustannus Jalava ja Tietosanoma. Valikoimaan kuuluu niin kotimaista kuin käännettyäkin yleistä tietokirjallisuutta ajankohtaisista, populaareista aiheista sekä kiinnostavia henkilöhistorioita ja yleistajuista tiedettä sekä kaunokirjallisuutta. Alumniyhdistyksen jäsenetuna saat kaikista Art Housen ja Jalavan kirjoista 25 % alennuksen verkkokaupassa. Tarjoamme lisäksi toimituskulut verkkokauppaostoksissa. Teemme myös erikoistarjouksia alumneille suunnatuissa tapahtumissa. Näistä saat lisätietoa Alumniyhdistyksen kautta.

Verkkokaupassa saat edun käyttämällä ostoskorin yhteydessä kampanjakoodia ALUMNI2020. Tapahtumissa saat alennuksen näyttämällä Alumniyhdistyksen jäsenkorttia.