Jäsenetu: Kansallisteatterin Lear alennettuun hintaan 13.5.

Tarjous_Kansallisteatteri_Lear_13.5.

Jäsenetukumppanimme Kansallisteatteri tarjoaa Alumniyhdistyksen jäsenille mahdolisuuden ostaa lippuja alennettuun hintaan 31 €/lippu (norm. 40 €) Kansallisteatterin uuteen Shakespeare-tulkintaan Lear lauantaina 13.5.2023 klo 19. Esitys on Vallilan Kansallisteatterissa, Vallilan konepajan alueella (Bruno Granholmin kuja).

Ohjaaja Tiina Puumalaisen ja visualisti Teppo Järvisen uusi tulkinta Learista ottaa lähtökohdakseen monia koskettavan näkökulman ‒ muistisairauden. Muistisairaan Learin (Katariina Kaitue) on aika astua syrjään ja luopua johtajuudestaan. Väistyvällä itsevaltiaalla on kolme jälkeläistä, joille hänen on määrä jakaa valtansa ja varallisuutensa. Yllättäen kaiken perivät he, jotka parhaiten osaavat mielistellä haurastuvaa äitiään ‒ ja ennakkosuosikki jää täysin osattomaksi. Learin kosketus todellisuuteen vääristyy ja hän eksyy mielensä myrskyihin, seuranaan vain uskollinen kumppaninsa (Sari Puumalainen). Esityksen vaikuttavan koreografian ovat suunnitelleet Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

HYÖDYNNÄ JÄSENETU NÄIN
Huomioithan, että jäsenetu koskee ainoastaan esitystä 13.5. Siirry verkkokauppaan alla olevan linkin kautta ja valitse paikkakartasta haluamasi liput. Lippujärjestelmä ohjaa tämän jälkeen sinut lunastamaan liput. Lippujen toimitustavan voit valita itse lippuja lunastaessasi. Alennettu etuhinta (31 €) on saatavilla ainoastaan Lippupisteen verkkokaupasta alla olevaa linkkiä käyttäen.