Jäsenetutarjous: –20 % Kansallisgallerian seinäkalentereista 2023

Jäsenetu seinäkalenterit 2

Alumniyhdistyksen jäsenetukumppani Kansallisgalleria tarjoaa Alumniyhdistyksen jäsenille vuoden 2023 seinäkalenterit 20 % alennuksella hintaan 12,00-15,60 € (norm. 15,00-19,50 €). Kansallisgallerian Museoshopin valikoimista löytyy kolme taideaiheista seinäkalenteria, jotka sopivat hyvin niin omalle seinälle kuin lahjaksikin. Kalentereihin on koottu teoksia Ateneumin kokoelmasta ja niiden teemoina ovat Albert Edelfelt, Ateneumin klassikot ja Japanilaiset puupiirrokset. Etu on voimassa Museoshop-verkkokaupassa 31.12.2022 asti.

Hyödynnä jäsenetu näin:
Siirry Museoshop-verkkokauppaan allaolevasta linkistä ja valitse haluamasi kalenteri. Lisää kalenteri ostoskoriin ja syötä ostoskorissa koodi Taidevuosi23 ”Kupongin koodi” -kenttään. Klikkaa ”Käytä kuponki” -painiketta, ja alennus vähennetään tilauksen kokonaissummasta. Siirry tämän jälkeen kassalle viimeistelläksesi tilauksen.