Jäsenetutarjous: HKO-konserttiin 10 eurolla 8.12. ja 9.12.

1_Susanna_Malkki_c_Jiyang_Chen_DSC_0225

Alumniyhdistyksen jäsenille on tarjolla mahdollisuus osallistua Helsingin kaupunginorkesterin Suomalaisen musiikin päivän juhlakonsertteihin alennettuun alumnihintaan 10 €/lippu 8.12.2021 ja 9.12.2021 klo 19. Musiikkitalossa (Mannerheimintie 13 a) järjestettävät konsertit johtaa ylikapellimestari Susanna Mälkki, ja Esa-Pekka Salosen sellokonserton solistina soittaa HKO:n soolosellisti Lauri Kankkunen. Lue lisää konserteista täältä.

Konserttien ohjelma
Ingeborg von Bronsart: Jery und Bätely, oopperan alkusoitto
Esa-Pekka Salonen: Sellokonsertto
Kimmo Hakola: Wake! (kantaesitys)
Jean Sibelius: Finlandia

Ohjeet lippujen lunastamiseen:

• Siirry Ticketmasterin verkkokauppaan allaolevien linkkien kautta.
  • Valitse paikkakartasta vapaana olevat paikat.
  • Lippujärjestelmä ohjaa tämän jälkeen sinut lunastamaan liput, jotka toimitetaan sähköpostitse.
  • Sinun tulee kirjautua Ticketmasterin tilillesi tai luoda tili Ticketmasteriin ostoprosessin aikana.

Varsinaisen lipun hinnan (10 €) lisäksi Ticketmaster veloittaa normaalit käsittely- ja tilausmaksut (alk. 1,50 €).

Tutustu ennen konserttiin saapumista Musiikkitalon turvallisuusohjeisiin tästä.