STADIN SYNTINEN S -TIETOKIRJA HINTAAN 20 € – SÄÄSTÄ 38 %

ALUMNIT_Stadin syntinen s – Cropattu

Art House -kustantamon uutuustietokirja Stadin syntinen s kuvaa puhekielen pientä yksityiskohtaa eli s-äännettä kiehtovalla tavalla. Miksi stadilainen kielenkäyttö on herättänyt pahennusta jo yli sadan vuoden ajan?  Kirja myös vie lukijansa matkalle Helsingin kaupunkihistoriaan ja peilaa syntisenä pidetyn pääkaupungin suhdetta viattomaan maaseutuun. Kirjan tekijöinä ovat kielentutkijat Mia Halonen, Heikki Paunonen ja Johanna Vaattovaara sekä kaupunkihistorioitsija Samu Nyström.

Osta kirja jäsenetuhintaan 20 € ja ilman toimituskuluja (norm. 32,50 € + postikulut 4 €). Saat edun tilaamalla kirjan Art House -kustantamon verkkokaupasta ja täyttämällä koodi STADI tilaamisen yhteydessä. Tarjous on voimassa 31.12.2020 asti.

Alumniyhdistyksen jäsenet saavat kaikista Art Housen ja Jalavan kirjoista 25 % alennuksen verkkokaupassa käyttämällä koodia ALUMNI20 ostoskorin yhteydessä.