Kiehtova Kilpisjärvi 23.-28.9.2021

Saana

Saana Kuva: Suvi Mansikkasalo

Helsingin yliopiston alumniyhdistys järjestää matkan maailman pohjoisimmalle valaistusvyöhykkeelle – Pohjoiskalotin alueelle Tromssaan ja Kilpisjärvelle 23.-28.9.2021. Saana-tunturin kupeessa sijaitseva Helsingin yliopiston Kilpisjärven biologinen tutkimusasema tarjoaa ainutlaatuiset puitteet pohjoisen luonnon ja paikallisen kulttuurin tutkimukselle. Tapaamme tutkijoita ja asiantuntijoita kauniin ruskan vuodenaikaan. Matkalle on pari paikkaa jäljellä (30.4.2021).

Matkan edellytyksenä on luonnollisesti, että tämänhetkinen matkustuskielto Norjan ja Suomen välillä ei ole voimassa syyskuussa. Seuraamme COVID-19 tilannetta ja toimimme viranomaisten suositusten mukaisesti. Tiedustelut ja varaukset matkatoimistolta alumni@axtours.fi tai puhelimitse 040 483 4950.