Monimuotoinen Baskimaa 1.-6.2.2024

Biarritz, France. View of the famous stone bridge Rocher du Basta, cityscape and coastline with sand beaches and port for small boats. Golden hour. Holidays in France.

Alumniyhdistys järjestää matkan luonnonkauniiseen ja monimuotoiseen Baskimaahan 1.-6.2.2024. Espanjan ja Ranskan rajan kummallekin puolelle levittäytyvään Baskimaahan luetaan seitsemän maakuntaa, joista neljä Espanjan ja kolme Ranskan puolella. Alueen väestöä, baskeja, yhdistää yhteisen kielen (euskara) lisäksi vahva alueellinen ja kulttuurinen identiteetti.

Tutustumme kulttuurimatkailjoiden suosimaan Bilbaoon, kauniiseen rantakaupunkiin San Sebastianiin ja La Riojan viinialueeseen sekä Ranskan puolella Biarritziin. Bilbaossa vierailemme Frank Gehryn suunnittelemassa Guggenheim-museossa. Baskimaa on myös Espanjan tunnettua gourmet-aluetta, ja San Sebastianin kaupungissa onkin väkilukuun suhteutettuna eniten Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita koko maailmassa.

Matka on täynnä, mutta voit kysellä peruutuspaikkoja matkatoimistolta: SoileTours / Anne Nordström, sähköpostilla info@soiletours.com tai puhelimitse 09-41 29 344. (päivitetty 7.11.2023)