ALLA ART HOUSE OCH JALAVAS BÖCKER – ­25 %

Art House kirjoja

Kuvia arthousen kirjoista

Förlaget Art House Oy är grundat av Paavo Haavikko och publicerar årligen ca 50 nya högklassiga fack- och skönlitterära böcker under tre olika förlagstitlar: Art House, Kustannus Jalavaoch Tietosanoma. I utbudet ingår både inhemskoch översatt allmän facklitteratur om aktuellaoch populära ämnen, intressanta biografier samt populärvetenskapliga verk och skönlitteratur. Som medlemsförmån får du 25 % rabatt på alla Art House och Jalavas böcker i webbokhandeln. Som extraförmån bjuder vi på postkostnaderna för beställningar från webbokhandeln. Underårets lopp har vi också specialerbjudanden på diverse evenemang riktade till alumner. Du får mer information om dessa via Alumnföreningen.

I webbokhandeln får du förmånen genom att använda kampanjkoden ALUMNI2020 i kundvagnen. På evenemang är du berättigad till rabatten genom att visa upp Alumnföreningens medlemskort.