BOKEN STADIN SYNTINEN S TILL ALUMNPRISET 20 € – SPARA 38 %

ALUMNIT_Stadin syntinen s – Cropattu

Förlaget Art House nya fackbok Stadin syntinen s beskriver en liten detalj i talspråket, nämligen s-ljudet, på ett fängslande sätt. Varför har stadsbons språkbruk väckt anstöt i över hundra års tid? Boken tar läsaren på en resa genom Helsingfors stadshistoria och reflekterar över förhållandet mellan det som ansågs vara den syndiga huvudstaden och den oskuldsfulla landsbygden. Bokens medverkande är språkforskarna Mia Halonen, Heikki Paunonen och Johanna Vaattovaara samt stadshistoriker Samu Nyström.

Köp boken till medlemsförmånspriset 20 € och fraktfritt (norm. 32,50 + 4 € fraktkostnad). Du får förmånen genom att använda rabattkoden STADI i förlaget Art House webbokhandel. Erbjudandet gäller fram till den 31.12.2020.

Alumnföreningens medlemmar får 25 % rabatt på alla Art House och Jalavas böcker i webbokhandeln genom att använda koden ALUMNI20 i kundvagnen.