INBJUDNINGAR TILL JOHN NURMINENS STIFTELSES TILLSTÄLLNINGAR

Kuva merenpohjasta Jukka Nurminen

Kuva: Jukka Nurminen

John Nurminens Stiftelse grundades 1992 och har som mål att rädda Östersjön och säkerställa dess arv för kommande generationer. Stiftelsen har blivit prisbelönt för sina kulturgärningar och fungerar som kunskapsförmedlare och innehållsskapare för marinkultur. Genom Ett rent Östersjön-projektet förbättras Östersjöns tillstånd genom konkreta åtgärder som minskar miljörisker och belastningar. Arbetet framskrider på basis av mätbara resultat och reell påverkan.

I egenskap av Alumnföreningens samarbetspartner erbjuder John Nurminens Stiftelse en fortlöpande rabatt om -20 % på webbbokhandelns böcker och inbjudningar till olika evenemang. Mer information om dessa ges på föreningens webbsidor, per e-post och via det elektroniska medlemskortet.

I Webbokhandeln johnnurmisensaatio.fi/sv/ butik/ får du förmånen genom att använda kampanjkoden ALUMNI2020 i kundvagnen.