Tidningen yliopisto i tryck

Kannet_YO_2020

Tidningen Yliopisto är en vetenskapstidskrift riktad till alla från Helsingfors universitet. Tidningen presenterar den senaste forskningen, tidlösa analyser, de kunnigaste forskarna och de mest förtjusande fenomen.De medlemmar som önskar sig få en årgång av tidningen Yliopisto i tryck, får den för en tilläggskostnad på 30 € / årgång (normalt 50 €). Prenumerationen betalas i samband med medlemsavgiften. Den tryckta tidningen ingår inte i AlumnFuks-medlemskapet. Årets första nummer levereras åt alla medlemmar oberoende av medlemskap.

På Alumnföreningens årsmöte 2020 beslöt man att föreningens medlemmar får en årgång av den tryckta tidningen Yliopisto för en tilläggskostnad på 30 euro / årgång / hushåll från och med år 2021. Trots det höjda priset är ett medlemskap i föreningen fortsättningsvis det förmånligaste sättet att prenumerera på tidningen Yliopisto.