KUINKA ALUMNI AMBASSADOR -PALVELU TOIMII?

Opiskelijat ja vapaaehtoiset alumnit liittyvät palveluun Alumniyhdistyksen verkkosivuilla. Molemmat saavat Alumniyhdistyksen toimistolta tarkat ohjeet, kuinka toimia.

Opiskelija tunnistaa Ambassadorin tämän LinkedIn-profiiliin liitetystä tekstistä ja viestii Ambassadorille ohjeistetulla tavalla. Alumniyhdistys koordinoi toimintaa niin, että kukaan alumni ei pääse kuormittumaan liikaa, ja etsii opiskelijoille tarvittaessa uuden ambassadorin, jos ensimmäinen vaihtoehto ei ehdi vastata.

Alumniyhdistyksen toimisto varmistaa, että kaikki palvelussa mukana olevat ovat Helsingin yliopiston entisiä tai nykyisiä opiskelijoita. Alumniyhdistys toimii aktiivisena välikätenä ja tukijana Alumni Ambassador -palvelussa.

Kuinka löytää Alumniyhdistyksen LinkedIn-ryhmä

Alumniyhdistyksen suljettu LinkedIn-ryhmä on työ- ja uraverkosto Helsingin yliopiston alumneille. Ryhmässä Alumniyhdistyksen jäsenet voivat tarjota toisilleen ja opiskelijoille työpaikkoja ja harjoittelupaikkoja sekä mentorointia, neuvontaa ja vinkkejä työnhakuun. Ryhmä on rajattu vain Helsingin yliopiston alumneille, opiskelijoille ja henkilökunnalle, joten tiedät jokaisen käyttäjän olevan osa alumniyhteisöä. Ryhmään hyväksytään kaikki Alumniyhdistyksen jäsenet.

Pääset Alumniyhdistyksen suljettuun LinkedIn-ryhmään tästä linkistä. Voit liittyä ryhmään painamalla Join-nappia ryhmän etusivulla. Jos sinulla ei vielä ole LinkedInin käyttäjätunnusta, voit luoda sellaisen LinkedInin etusivulla.

Alumni: Jos et ole vielä Alumniyhdistyksen jäsen, liity jäseneksi täällä ennen LinkedIn-ryhmään liittymistä.

Opiskelija: Nykyiset Helsingin yliopiston opiskelijat voivat liittyä LinkedIn-ryhmään ilman Alumniyhdistyksen jäsenyyttä. Muistathan kuitenkin ilmoittautua Alumni Ambassador -palveluun alla näkyvän linkin kautta ennen LinkedIn-ryhmään liittymistä!