Alumn Afterwork: Podcasts

Alumn Afterwork -träffarna erbjuder en möjlighet att höra aktuella hälsningar från universitetet med låg tröskel, avnjutandes ett glas med något gott. Afterwork arrangeras på restauranger som har en koppling till universitetet eller studentlivet. Vi reserverar ett kabinett eller separata bord för alumnerna med lite tillhörande snacks. Först berättar kvällens gäst om något för universitetsgemenskapen aktuellt tema eller projekt. Därefter är det mingel och diskussion om kvällens tema eller något annat intressant med gamla och nya alumnbekantskaper.

Ämnet för vårens första Afterwork är poddar. Professor emeritus Arto Mustajoki, som har den egena podcasten Kommunikaation kompastuskiviä, kommer och presentera ämnet för oss. Cirka 20 % av finländarna lyssnar på poddar varje månad, men vad är det egentligen och hur görs de? Platsen för evenemanget är Myöhä Café & Bar, Unicafe-restaurangernas bångstyriga lillasyster och studerandes egen bar. Medlemmar i Alummnföreningen får medlemsrabatt på vissa drycker i Myöhä.

Torsdag 9.3.2023 kl. 17-19, Myöhä Café & Bar (Mannerheimvägen 3, ingång från Tre Smeder eller från Brunnsgården).


Liknande händelser


Alumn Afterwork: Nya studenthuset

Alumn Afterwork-träffarna erbjuder en möjlighet att höra intressanta historier från universitetet och träffa andra alumner med låg tröskel, avnjutandes ett glas med något gott. Afterwork arrangeras på restauranger eller barer som har en koppling till ..
Simo Räsänen CC BY-SA 4.0

Alumnfesten

Höjdpunkten för Alumnföreningens höst är åter Alumnfesten – välkommen med på fest! På traditionellt vis erbjuds åter läcker mat och dryck, mingel och en passlig mängd program, bl.a. valet av Årets Alumn 2025, tal till universitetet och musik. De..

Alumn & Barn: Finlands Lucia 2024

Finlands Lucia 2024 besöker Helsingfors universitet på traditionsenligt vis. Hon sprider värme, ljus och glädje till medlemmarna i Alumnföreningen och deras familjemedlemmar. Lucia och hennes tärnor uppträder för oss med några sånger, varefter vi all..