Alumnitanssiaiset 2015

VEM ÄR ALUMN?

Har du studerat eller jobbat vid Helsingfors universitet? Om svaret på frågan är ja, så är du alumn.

Den som någon gång studerat eller jobbat vid Helsingfors universitet är alumn. Du behöver inte ha tagit en examen.

Alumn är latin och betyder en tidigare student från en gymnasieskola, universitet eller högskola.

Studietiden förenar dig med alla runt om i hela världen som studerat vi Helsingfors universitet. Bli en del av den gemenskap på över 180 000 alumner som du tillhör och dra nytta av alla förmåner.

BLI MEDLEM

LÄS MERA OM MEDLEMSKAPET

OUTIKansikuva_Suursitsit_E3F6881_photo+HY_Linda+Tammisto

DITT UNIVERSITET

Alumnernas kunnande behövs för att stöda universitetet och alumnverksamheten. Alumnerna och Alumnföreningen är en viktig del av universitetsfamiljen. Som föreningsmedlem kan du inverka på universitetets framtid och stöda dagens studerande.

Alumnföreningens samarbete med Helsingfors universitet är aktivt och framgångsrikt. Vi är universitetets vänner, om än kritiska sådana.

BLI MEDLEM

LÄS MERA OM MEDLEMSKAPET

33582160_L

du har kommit långt

Din tid som studerande vid Helsingfors universitet lider mot slit slut eller har redan tagit slut. I stället har dina år som alumn vid Helsingfors universitet precis börjat, och fortsätter livet ut!

NÄTVERKA med 7000 andra alumner
DELTA i mångsidigt program och akademiskt frivilligarbete
STÖD sysselsättning av studenter med din medlemsavgift
LÄR för livet genom att upprätthålla kontakten med universitetet
SPARA med akademiska medlemsförmåner

Alumnföreningen består av nära på 7000 alumner som stöder varandra. Föreningen är en mötesplats för arbetsgivare och arbetstagare, ett ställe där mentorer och adepter möts och vänskap knyts. Registrera dig i Alumnföreningens eget Alumni Ambassador -verksamhet genom föreningens slutna LinkedIn-grupp.

BLI MEDLEM

GÅ MED I ALUMNI AMBASSADOR-VERKSAMHETEN

Suursitsit_E3F6934_photo+HY_Linda+Tammisto

ATT BLI MEDLEM ÄR ENKELT

Det är urenkelt att bli medlem. Du kan bli medlem på nätet, eller genom att skicka e-post till hu@alumnforeningen.fi eller ringa till alumnkontoret på +358 50 4484120.

Kom med i den gemenskap du tillhör. Som medlem av Alumnföreningen får du tillgång till ett unikt och tvärvetenskapligt program bestående av seminarier, resor, fester, en årgång av tidningen Yliopisto, rabatt på konsertbiljetter, tidningar, kurser och motionstjänster medverka i att utveckla universitetet. Dra nytta av flera medlemsförmåner och över 40 evenemang i året.

BLI MEDLEM