Kuka on alumni?

kultareunakuva_2000px_mv_fi

Oletko opiskellut tai työskennelyt Helsingin yliopistossa? Jos vastasit kyllä, olet alumni.

Sana alumni on alun perin monikkomuoto latinan sanasta alumnus, joka tarkoittaa suojattia, kasvattia tai oppilasta. Käytännössä alumnilla tarkoitetaan yleensä jossakin oppilaitoksessa aiemmin opiskellutta henkilöä, joissain yhteyksissä erityisesti oppilaitoksesta valmistunutta henkilöä.

Helsingin yliopiston alumniyhdistykseen voivat liittyä kaikki Helsingin yliopiston aiemmat ja nykyiset opiskelijat ja työntekijät. Voit siis liittyä jäseneksi ja tulla mukaan toimintaan, vaikka et olisi koskaan valmistunut.

Opiskeluaika yhdistää sinut kaikkiin muihin Helsingin yliopistossa opiskelleisiin noin 200 000 alumniin ympäri maailman. Tule mukaan ainutlaatuiseen akateemiseen yhteisöömme, pidä yllä yhteyttä yliopistoon ja tue sen toimintaa sekä nauti laajasta ohjelmatarjonnastamme ja monipuolisista jäseneduista!

 

Sinun yliopistosi

kultareunakuva_2000px_mv_fi

Alumnien osaamista tarvitaan yliopiston ja alumnitoiminnan tueksi. Alumnit ja Alumniyhdistys ovat tärkeä osa yliopistoperhettä. Alumniyhdistyksen jäsenenä vaikutat yliopiston tulevaisuuteen ja tuet nykyisiä opiskelijoita. Alumniyhdistys tekee aktiivista ja ansiokasta yhteistyötä yliopiston kanssa.

Olemme yliopiston ystäviä ja rakentavasti kriittisiä kumppaneita.

 

Olet pääs­syt pit­käl­le

kultareunakuva_2000px_mv_fi

Vuotesi opiskelijana Helsingin yliopistossa ovat päättymässä tai jo päättyneet. Vuotesi Helsingin yliopiston alumnina ovat alkaneet ja jatkuvat loppuelämän!

OSALLISTU monipuoliseen toimintaan ja akateemiseen vapaaehtoistyöhön
TUE yliopistoa ja opiskelijoiden työllistymistä
OPI uutta ylläpitämällä yhteyttä yliopistoon
SÄÄSTÄ akateemisilla jäseneduilla
VERKOSTOIDU osana 6000 alumnin yhteisöä

Helsingin yliopiston alumniyhdistys on 6000 jäsenen asiantuntijayhteisö, joka tarjoaa tukea urallesi. Yhdistys on tulevaisuuden työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikka, jossa mentori ja aktori kohtaavat ja uusia ystävyyksiä solmitaan. Rekisteröidy Alumniyhdistyksen omaan Alumni Ambassador -palveluun yhdistyksen suljetussa LinkedIn-ryhmässä ja auta opiskelijaa!

LIITY JÄSENEKSI

LIITY ALUMNI AMBASSADORIKSI

Liit­ty­mi­nen on help­poa

_e3f6908_0109-14_photo_hy_linda_tammisto

Alumniyhdistyksen jäseneksi liityt helpoimmin verkossa liittymislomakkeella, mutta halutessasi voit aina olla yhteydessä jäsenyydestä myös toimistoomme (puh. 050 4484120, sähköposti hy@alumniyhdistys.fi). Lisätietoa eri jäsenyysmuodoista löydät täältä.

Alumniyhdistyksen jäsenille on tarjolla vuosittain yli 50 tapahtumaa niin tieteestä, kulttuurista, työelämästä, matkoista kuin juhlistakin kiinnostuneille sekä rahanarvoisia etuja liikunnasta kulttuuritapahtumiin ja lounaista lehtiin ja kirjoihin. Jäsenenä voit säilyttää yhteyden yliopistoon, vaikuttaa ja tukea yliopistoyhteisön kehitystä ja opiskelijoiden työllistymistä sekä tavata akateemisessa hengessä niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen akateemiseen yhteisöömme!

LIITY JÄSENEKSI

LUE LISÄÄ ERI JÄSENYYSMUODOISTA