Kuka on alumni?

kultareunakuva_2000px_mv_fi

Oletko opiskellut tai työskennelyt Helsingin yliopistossa? Jos vastasit kyllä, olet alumni.

Sana alumni on alun perin monikkomuoto latinan sanasta alumnus, joka tarkoittaa suojattia, kasvattia tai oppilasta. Käytännössä alumnilla tarkoitetaan yleensä jossakin oppilaitoksessa aiemmin opiskellutta henkilöä, joissain yhteyksissä erityisesti sieltä valmistunutta henkilöä.

Helsingin yliopiston alumniyhdistykseen voivat liittyä kaikki Helsingin yliopiston aiemmat ja nykyiset opiskelijat ja työntekijät. Voit siis liittyä jäseneksi ja tulla mukaan toimintaan, vaikka et olisi koskaan valmistunut. Myös nykyiset opiskelijat ovat tervetulleita mukaan – riittää, että olet saanut tutkinnonsuoritusoikeiden Helsingin yliopistoon.

Opiskeluaika yhdistää sinut kaikkiin muihin Helsingin yliopistossa opiskelleisiin yli 200 000 alumniin ympäri maailman. Tule mukaan ainutlaatuiseen akateemiseen yhteisöömme, pidä yllä yhteyttä yliopistoon ja nauti laajasta ohjelmatarjonnasta sekä monipuolisista jäseneduista!

 

Sinun yhteisösi

kultareunakuva_2000px_mv_fi

Helsingin yliopiston alumniyhdistys tarjoaa vuosittain yli 50 tapahtumaa niin tieteestä, kulttuurista, työelämästä, matkoista kuin juhlistakin kiinnostuneille sekä rahanarvoisia etuja liikunnasta kulttuuritapahtumiin ja lounaista lehtiin ja kirjoihin. Jäsenenä voit säilyttää yhteyden yliopistoon, vaikuttaa ja tukea yliopistoyhteisön kehitystä ja opiskelijoiden työllistymistä sekä tavata akateemisessa hengessä niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja.

VIIHDY monipuolisissa tapahtumissa
OPI UUTTA ja säilytä yhteys yliopistoon
VAIKUTA ja tue yliopistoyhteisön kehitystä
TAPAA niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja
SÄÄSTÄ jäseneduilla ja alumnialennuksilla

 

Sinun yliopistosi

kultareunakuva_2000px_mv_fi

Alumniyhdistys on tärkeä osa yliopistoperhettä ja alumnien osaamista tarvitaan yliopiston ja alumnitoiminnan tueksi. Alumniyhdistyksen jäsenenä vaikutat yliopiston tulevaisuuteen ja tuet nykyisiä opiskelijoita. Alumniyhdistys tekee aktiivista ja ansiokasta yhteistyötä yliopiston kanssa: olemme yliopiston ystäviä ja rakentavasti kriittisiä kumppaneita.

Alumniyhdistys on myös tuhansien jäsenten asiantuntijayhteisö, joka voi tarjota tukea urallesi. Yhdistys on tulevaisuuden työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikka, jossa solmitaan niin uusia kontakteja kuin ystävyyksiäkin. Rekisteröitymällä Alumniyhdistyksen omaan Alumni Ambassador -palveluun voit auttaa opiskelijoita alkuun heidän työurallaan ja saada itsekin apua työelämän kysymyksiin.

Liit­ty­mi­nen on help­poa

_e3f6908_0109-14_photo_hy_linda_tammisto

Alumniyhdistyksen jäseneksi liityt helpoimmin verkossa tällä liittymislomakkeella, mutta halutessasi voit aina olla yhteydessä jäsenyydestä myös toimistoomme (puh. 050 448 4120, sähköposti hy@alumniyhdistys.fi). Tarjolla on useita eri jäsenyysvaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin – lue lisää täältä.

Aikasi opiskelijana Helsingin yliopistossa on päättymässä tai jo päättynyt, mutta vuotesi Helsingin yliopiston alumnina ovat alkaneet ja jatkuvat koko loppuelämän. Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen akateemiseen yhteisöömme!

 

LIITY JÄSENEKSI

LUE LISÄÄ JÄSENYYDESTÄ

MITÄ HYÖTYÄ JÄSENYYDESTÄ ON?