ALUMNI AMBASSADOR -PALVELU

Alumni Ambassadorit ovat vapaaehtoisia Alumniyhdistyksen jäseniä, jotka auttavat opiskelijoita työelämän kysymyksissä oman kokemuksensa ja osaamisensa pohjalta. Alumni Ambassadorit voivat mm. arvioida ansioluetteloita, vastata opiskelijoiden kysymyksiin työnhausta tai alakohtaisesta osaamisesta, auttaa oman osaamisen tunnistamisessa tai vinkata työ- ja harjoittelupaikkoja. Alumni Ambassador -palvelu pyrkii edistämään opiskelijoiden työllistymistä tarjoamalla mahdollisuuden matalan kynnyksen yhteydenpitoon opiskelijoiden ja kokeneiden alumnien välillä heidän omilla ehdoillaan, ajasta ja paikasta riippumatta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alla!

Alumni, tule mukaan!

Alumni, tule mukaan!

Alumni Ambassador -palvelu tarjoaa vapaaehtoisille Alumniyhdistyksen jäsenille mahdollisuuden...

Opiskelija, tule mukaan!

Opiskelija, tule mukaan!

Alumni Ambassador -palvelun kautta voit ottaa yhteyttä Helsingin yliopiston alumneihin, jotka...

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS

Leijona

Jäsenedut

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppaneiksi on valittu kokoelma kiinnostavia ja eettisiä toimijoita, joista moni toimii tiiviissä yhteistyössä yliopiston kanssa. Tutustu alumnijäsenetuihin tai ehdota uutta etua. 

meren_lumo_kuvaaja_juha_nurminen

AKATEEMINEN VAPAAEHTOISTYÖ

Alumniyhdistyksen jäsenillä on paljon yliopistolle hyödyllistä erityisosaamista. Yhdistyksen toimiston tehtävänä on löytää eri tehtäviin sopivat osaajat.

kultareunakuva_2000px_mv_fi

ALUMNIKAUPPA.FI

Alumniyhdistyksellä on oma verkkokauppa. Myynnissä on alumnituotteita kuten tapahtumalippuja, kirjoja, haalarimerkkejä, viinilaseja ja adresseja.