ALUMNI AMBASSADOR -PALVELU

Alumni Ambassadorit ovat Alumniyhdistyksen jäseniä, jotka auttavat nykyisiä opiskelijoita työllistymään jakamalla tietämystään ja tarjoamalla apua työelämän kysymyksiin oman kokemuksensa pohjalta. Alumni Ambassadorit voivat vastata opiskelijoiden kysymyksiin, auttaa oman osaamisen tunnistamisessa, vinkata työ- ja harjoittelupaikkoja tai esim. arvioida ansioluetteloita. Yhteydenpito tapahtuu sähköisesti LinkedIn-alustalla, jolloin osapuolet voivat olla yhteydessä missä ja milloin tahansa.

Alumni Ambassador -toiminta on nopeampaa ja kevyempää kuin perinteinen mentorointi: alumni ei sitoudu mihinkään pidemmäksi aikaa eikä häneltä vaadita tehtävään kouluttautumista. Ambassadoreille on vain kaksi vaatimusta: heillä täytyy olla LinkedIn-profiili ja heidän täytyy sitoutua vastaamaan saamiinsa kysymyksiin – vaikka sitten vain kertoa, että ”juuri nyt en ehdi auttaa”.

Alumni Ambassador -palvelu on ollut viime vuodet tauolla mutta polkaistaan uudelleen käyntiin vuonna 2023, ja uudet innokkaat alumnit ovat tervetulleita mukaan! Lue lisää ja ilmoittaudu Alumni Ambassadoriksi alla tai ota yhteyttä yhdistyksen toimistoon. Osa alta löytyvistä tiedoista saattaa olla vanhentuneita, mutta päivitetään vuoden 2023 aikana.

ALUMNI, TULE MUKAAN!

Alumni Ambassador –palvelun lähettiläänä olet yhteydessä opiskelijoihin ja autat heitä...

Opiskelija tule mukaan

Alumni Ambassador –palvelun avulla pystyt ottamaan yhteyttä Ambassadoreihin eli alumneihin jotka...

Linkedin

Alumniyhdistyksen oma LinkedIn-ryhmä on työ- ja uraverkosto Helsingin yliopiston alumneille....

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS

Leijona

Jäsenedut

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppaneiksi on valittu kokoelma kiinnostavia ja eettisiä toimijoita, joista moni toimii tiiviissä yhteistyössä yliopiston kanssa. Tutustu alumnijäsenetuihin tai ehdota uutta etua. 

meren_lumo_kuvaaja_juha_nurminen

AKATEEMINEN VAPAAEHTOISTYÖ

Alumniyhdistyksen jäsenillä on paljon yliopistolle hyödyllistä erityisosaamista. Yhdistyksen toimiston tehtävänä on löytää eri tehtäviin sopivat osaajat.

kultareunakuva_2000px_mv_fi

ALUMNIKAUPPA.FI

Alumniyhdistyksellä on oma verkkokauppa. Myynnissä on alumnituotteita kuten tapahtumalippuja, kirjoja, haalarimerkkejä, viinilaseja ja adresseja.