Ohjelma

Tervetuloa osallistumaan! Muistathan aina ilmoittautua mukaan tapahtumiin. Allaolevan ohjelman lisäksi löydät tietoa Alumnimatkoista täältä.

Syksyn 2021 ohjelma sisältää niin paikan päällä kuin pelkästään verkossa toteutettavia tilaisuuksia sekä hybriditapahtumia, joihin voi osallistua sekä paikan päällä että etänä. Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaissuosituksia, huolehdimme aina tapahtumiemme turvallisuudesta ja epidemiatilanteen muuttuessa teemme tarvittaessa muutoksia tapahtumien toteutustapoihin.

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS

Leijona

Jäsenedut

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppaneiksi on valittu kokoelma kiinnostavia ja eettisiä toimijoita, joista moni toimii tiiviissä yhteistyössä yliopiston kanssa. Tutustu alumnijäsenetuihin tai ehdota uutta etua. 

meren_lumo_kuvaaja_juha_nurminen

AKATEEMINEN VAPAAEHTOISTYÖ

Alumniyhdistyksen jäsenillä on paljon yliopistolle hyödyllistä erityisosaamista. Yhdistyksen toimiston tehtävänä on löytää eri tehtäviin sopivat osaajat.

Jokaisesta tehtävästä on olemassa toimeksianto, työnkuvaus sekä toteuttamistapa tiimi-, pari- tai yksilötyöskentelynä. Tehtävään sitoudutaan vuodeksi ja pyynnöstä siitä saa työtodistuksen. 

kultareunakuva_2000px_mv_fi

ALUMNIKAUPPA.FI

Alumniyhdistyksellä on oma verkkokauppa. Myynnissä on alumnituotteita kuten tapahtumalippuja, kirjoja, haalarimerkkejä, viinilaseja ja adresseja.   

Sähköiset tuotteet, kuten tapahtumaliput, lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Muut tuotteet ovat noudettavissa Alumniyhdistyksen toimistolta.   

Katso noutoajat alumnikaupasta oston yhteydessä.