Fackboksklubben

Litteratur

Litteraturcirkels forskartisdag: Kari Raivio

  28.5.2024

Hälsa och sjukdom är numera globala frågor som påverkar bl.a. marknadsekonomin och turismen. Helsingfors universitets tidigare kansler och rektor Kari Raivios verk Maapallo potilaana (Duodecim 2023) granskar hälsa på tre nivåer: planeten, samhället och enskilda människor. Läs mer

Universitets evenemang

AlumnTåget: Lahtis

  7.6.2024

Senvårens höjdpunkt, Alumntåget, är en dagsutflykt till en annan finsk universitetsstad, där du får lära känna det lokala universitetet, dess alumnverksamhet och lite själva staden också. De tidigare alumntågen har varit väldigt populära, och det tredje i ordningen går till Lahtis. Läs mer

Detta kan också intressera dig

Leijona

MEDLEMSFÖRMÅNER

Alumnföreningen har valt en samling intressanta och etiska samarbetspartners, varav flera fungerar i tätt samarbete med universitetet. Bekanta dig med medlemsförmånerna eller föreslå en ny medlemsförmån.

meren_lumo_kuvaaja_juha_nurminen

AKADEMISKT VOLONTÄRARBETE

Medlemmarna i Alumnföreningen har mycket specialkunnande som kan gynna universitetet. Föreningens kontor kopplar ihop de rätta personerna med de olika volontäruppdragen. 

kultareunakuva_2000px_mv_fi

ALUMNIKAUPPA.FI

Alumnföreningen har en egen nätbutik. I butiken säljs alumnprodukter som evenemangsbiljetter, alumnpins, overallmärken, vinglas och adresser.