Kulturträff: Esquive

Esquive

Höstens mest fartfyllda Kulturträff erbuder alumnerna nycirkus med franska trampolinkonstnärer. Gaëtan Levêques Esquive bjuder åskådarna på en inblick i människans inneboende vilja att stiga uppåt och uppåt och den ständiga kampen mot att inte falla ner. Levêque är känd som en nyskapande konstnär inom trampolinkonsten som forskar i viktlöshet och tyngdkraft.

Sex akrobater demonsterar hur man med hjälp av tre trampoliner kan uppnå ett stadium av levitation, motpolen till att falla ner, i en värld där golven viker sig, stiger upp och blir till väggar. Levêque som specialiserat sig på trampolin i 25 år gör scenen till en intressant lekplats och uppträdandet är riktat till alla åldrar. Uppträdandet rekomenderas för barn från 6-år uppåt. Esquive hör till repertoaren i Cirko, centrumet för nycirkus och efter uppträdandet ordnas en publikdiskussion.

Alumnföreningen har reserverat 80 platser med 10% rabatt till alumnpriset 46,80 € (vuxen, reg. pris 52 €) / 27 € (pensionär, studerande, barn, beväring, arbetslös reg.pris 30 €). För att erhålla rabatten bör du uppvisas bevis vid dörren. Köp biljetterna via länken nedan, alumnplatserna är märkta med violett färg i nätbutiken, följ instruktionerna på första sidan som öppnas via länken nedan. Alumnpriset är i kraft till och med 14.8.2022. Kom ihåg att förutom att köpa biljetter anmäla dina deltagaruppgifter via länken nedan så att information om möjliga förändringar når dig. Det är inte möjligt att reservera biljetter via anmälningsblanketten, utan platserna delas ut på basen basen av köpta biljetter.

Fredagen den 16.9.2022 klockan 19-20, Dansens hus (Kabelskvären 3).