ULKOPOLITIIKKA-LEHTI – SÄÄSTÄ 6,50€

UP-kannet-1200×800

Ulkopolitiikka lehti

Ulkopolitiikka on palkittu laatulehti, joka syventää kansainvälisestä politiikasta ja taloudesta käytävää keskustelua Suomessa. Jäsenetuna saat lehden tilauksesta 15 prosentin alennuksen. Vuosikerran hinta on jäsenille 36,50 € (norm. 43 €). Tilaukseen sisältyy yksi vapaavalintainen aiemmin ilmestynyt numero sekä mobiililaitteille sopivan verkkolehden lukuoikeus. Tilaukset tehdään numeroon 09 432 7707 tai sähköpostitse asiakaspavelu@ulkopolitiikka.fi. Mainitse tilatessasi Alumniyhdistyksen jäsenyydestä.

Lehteä julkaisee Ulkopoliittinen instituutti, joka järjestää kansainvälisiä suhteita ja Euroopan unionia käsitteleviä keskustelutilaisuuksia ja seminaareja. Osaan näistä on varattu kiintiö yhdistyksen jäsenille. Lisätietoja ajankohtaisista tapahtumista löydät Alumniyhdistyksen verkkosivuilla.