25% RABATT PÅ GAUDEAMUS ALLA PUBLIKATIONER

Alumni-2021-KIRJAT

Förlaget Gaudeamus, som ägs av Helsingfors universitet, publicerar böcker inom samhällsvetenskap, filosofi, humaniora, miljö, ekonomi och pedagogik.

Som medlem i Alumnföreningen får du 25 % rabatt på böcker i Gaudeamus nätbutik. Förmånen gäller också produkter som redan har ett nedsatt pris. Gaudeamus säljer även sina böcker på olika evenemang vid universitetet och gör specialerbjudanden för alumner. Om specialerbjudanden informeras på föreningens webbplats, per e-post och via det elektroniska medlemskortet.

Instruktioner för beställning. På ett evenemang bör du visa upp ditt medlemskort. I webbutiken får du rabatten genom att skriva ALUMNI2020 i fältet Lahjakortti/Kampanjakoodi. På beställningar över 60€ uppbärs inget porto.