GAUDEAMUKSEN JULKAISUT – SÄÄSTÄ 25%

Alumni-2021-KIRJAT

Helsingin yliopiston omistama Gaudeamus on yksi maamme johtavista tiedekustantamoista, joka palvelee koko suomalaista tiedeyhteisöä ja tieteestä kiinnostunutta laajaa lukijakuntaa. Gaudeamus julkaisee teoksia yhteiskuntatieteen, filosofian, humanististen tieteiden, ympäristön, talouden ja kasvatuksen aloilta.

Jäsenetuna saat Gaudeamuksen verkkokaupassa  kirjoista 25% alennuksen normaalihinnoista. Vuoden aikana Gaudeamus tarjoaa myös erilaisia erikoisetuja. Näistä tarjouksista tiedotetaan yhdistyksen verkkosivuilla, sähköpostitse ja sähköisessä jäsenkortissa.

Verkkokaupassa jäsenalennuksen saa syöttämällä ostoskorissa jäsenetukoodin ALUMNI2021 kohtaan Kampanjakoodi. Yli 60 €:n tilaukset saat postikuluitta.