GAUDEAMUKSEN JULKAISUT – SÄÄSTÄ 25%

59_Alumni-2019-KIRJAT_gaudeamus

Kuva: Gaudeamus

Helsingin yliopiston omistama Gaudeamus on yksi maamme johtavista tiedekustantamoista, joka palvelee koko suomalaista tiedeyhteisöä ja tieteestä kiinnostunutta laajaa lukijakuntaa. Gaudeamus julkaisee teoksia yhteiskuntatieteen, filosofian, humanististen tieteiden, ympäristön, talouden ja kasvatuksen aloilta.

Jäsenetuna saat Gaudeamuksen verkkokaupassa  kirjoista 25% alennuksen. Vuoden aikana Gaudeamus myy kirjoja myös eri tilaisuuksissa yliopistolla ja tekee erilaisia erikoistarjouksia alumneille. Näistä tarjouksista tiedotetaan yhdistyksen verkkosivuilla, sähköpostitse ja sähköisessä jäsenkortissa.

Esitä tilaisuuksissa jäsenkorttisi. Verkkokaupassa alennuksen saa syöttämällä jäsenetukoodin ALUMNI2020 kohtaan Lahjakortti/kampanjakoodi. Yli 60 €:n tilaukset saat postikuluitta.