SPECIALERBJUDANDEN PÅ NATIONALTEATERN – FÖR ALUMNER UPP TILL -­35 %

Kansallisteatteri

I år firar Nationalteatern sitt 150-årsjubiléeum. Kom med och fira med oss! Jubileumsåret syns inte bara på teatern, utan även på bland annat Teatermuseet och på digitala plattformar. Jubileumsprogrammet kommer att synas på alla våra scener! Jubiléeumsprogrammet uppdateras på Nationalteaterns jubiléeumssida.

Som samarbtespartner till Alumnföreningen erbjuder Nationalteatern varierande specialerbjudanden och inbjudningar till olika evenemang – med upp till 35 % rabatt. Dessa specialerbjudanden meddelas på Alumnföreningens hemsida, via e-post och i det elektroniska medlemskortet. Förmånen gäller endast för särskilt överenskomna föreställningar.

Nationalteatern är flaggskeppet för finsk teater i hjärtat av Helsingfors, och erbjuder kvalitetsteater som väcker tankar och känslor, från nytt inhemskt drama till klassiker – välkommen att ta del av programmet.