Polku Nuuksio – spara 20-50 % vid övernattning på naturhotellet

Polku Hotelli ligger I Noux nationalpark intill en sjö. Hotellet har allt du behöver för en bra semester: ett läckert morgonmål, ta en promenad i naturen, bada bastu och ta ett dopp och avsluta dagen med en god middag. Alternativt kan du bara njuta av naturen. Hotellet har ett bra gym, två bastun och en kåta som man kan reservera. Hotellet erbjuder även möjligheter att boka service av vildmarksguider, yoga och framförallt stigarna i Noux nationalpark står till förfogande.

Polku erbjuder följande för Alumnföreningens medlemmar:

  • 20% rabatt på ett rum du väljer. Erbjudandet gäller även veckoslut och utan en minimibegränsning gällande antalet nätter. Reservationer på adressen www.polkuhotel.com. Använd koden ALUMNIYHDISTYS20 för att erhålla rabatten.
  • 50% rabatt på ett rum du väljer, då du bokar ett rum för minst tre nätter under vardagar. Erbjudandet är i kraft 3.9.-30.12.2023, gäller ej på veckoslut. Reservationer på adressen www.polkuhotel.com. Använd koden ALUMNIYHDISTYS50 för att erhålla rabatten.

Priserna inkluderar morgonmål. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller användas på reservationer som gjorts redan tidigare. Erbjudandet är i kraft tills vidare och kan endast nyttjas på reservationer som görs på förhand på webbsidan polkuhotell.com med koderna. Rabatten kan endast utnyttjas av medlemmar i Alumnföreningen vid Helsingfors universitet och kan bara utnyttjas en gång. Rätten till förändringar förbehålls.