POLKU NUUKSIO – SÄÄSTÄ 20-50 % YÖPYMISISTÄ LUONTOHOTELLISSA

Polku Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa järven rannalla. Hotellissa on kaikki mitä hyvään lomaan tarvitset: tule valmiille aamiaiselle, käy luonnossa kävelemässä, sauno ja pulahda virkistävään veteen, nauti hyviä illallisia. Tai vain nauti luonnon rauhasta. Hotellissa on hyvä kuntosali, kaksi saunaa ja kota varattavissa. Hotellissa on myös saatavilla eräoppaan palveluita, joogaa ja ennen kaikkea Nuuksion kansallispuiston luontopolut.

Polku Hotelli tarjoaa Alumniyhdistyksen jäsenille:

  • 20 % alennuksen valitsemastasi huoneesta. Tarjous on voimassa myös viikonloppuisin ja ilman öiden vähimmäismäärää. Varaukset osoitteessa www.polkuhotel.com koodilla ALUMNIYHDISTYS20.
  • 50 % alennuksen valitsemastasi huoneesta, kun varaat sen vähintään kolmeksi perättäiseksi arkiyöksi. Tarjous on voimassa ajalla 3.9.-30.12.2023, ei kuitenkaan viikonloppuisin. Varaukset osoitteessa www.polkuhotel.com koodilla ALUMNIYHDISTYS50.

Hinnat sisältävät aamiaisen. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää aiemmin tehtyihin tilauksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja vain etukäteen polkuhotel.com-sivustolla tehtyihin tilauksiin ylläolevilla koodeilla. Tarjous on käytettävissä ainoastaan Helsingin yliopiston Alumniyhdistyksen jäsenille ja henkilökunnalle yhden kerran kukin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.