TIDNINGEN YLIOPISTO – SPARA 20 €

kansi_1920x1020px

Yliopisto är en tidskrift som presenterar aktuell forskning från Helsingfors universitets 11 fakulteter förståeligt och intressant. Tidskriften fick Tiedeviestintäpalkinto 2019 och har i läsarundersökningen 2021 fått god respons; den anses vara pålitlig, nyttig och proffsigt gjord.

Du kan beställa tidningen Yliopisto till medlemspris 30 € / årgång (ord. 50 €). Prenumerationen betalas i samband med medlemsavgiften. Ett nummer av tidningen Yliopisto postas årligen som medlemsförmån åt alla medlemmar i föreningen.

Erbjudande: Yliopisto-lehti höstens tidningar

Du kan beställa de återstående numren av Yliopisto-lehti 2022 ( 5 nummer) till nedsatt medlemspris 15 €. Beställningen kan göras via medlemsregistrets personliga länk. Beställ tidningarna senast den 14.8 så får du alla höstens 5 nummer levererade till din hemadress. Erbjudandet är i kraft fram till 31.10.2022.