UNICAFÉ LUNCH – SPARA 3€ DAGLIGEN

UniCafe

UniCafé, grundat av studenter, har under årtionden sett till att alla stundeter får en hälsosam lunch till ett förmånligt pris.

Som medlemsförmån får du lunch till personalpris 5,90–7,40 € (norm. 8,20–9,70 €) på alla UniCafés restauranger. Veganalternativet i den billigare priskategorin kostar 5,80 €.

I den mångsidiga lunchen ingår huvudrätt och dryck, bröd, sallad samt valfritt kaffe, te eller efterrätt.
Upplev studietidens nostalgi, ät en god och förmånlig lunch och bekanta dig med både studenter och universitetspersonal. Visa ditt medlemskort vid kassan för att utnyttja förmånen.

Universitetets lokaler är stängda fram till den 28.3.2021. Fyra restauranger håller öppet: UniCafe Brunnsgården, Chemicum, Mejlans och Brunakärr är öppna. Du kan köpa mat att ta med hem eller äta din lunch på restaurangen.