UNICAFÉ – LOUNAS – SÄÄSTÄ PÄIVITTÄIN 3€

UniCafe

Opiskelijoiden perustama UniCafé on vuosikymmenet varmistanut, että jokaiselle opiskelijalle on tarjolla terveellistä ruokaa edullisesti.

Jäsenetuna saat lounaan henkilökuntahintaan 5,90-7,40€ (norm. 8,20-9,70€) kaikissa UniCafén ravintoloissa. Edullisemman lounaskategorian vegaanivaihtoehto on 5,80 €.

Monipuolinen lounas sisältää pääruoan lisäksi juoman, leipäpöydän, lisäkesalaatit sekä valinnaisen kahvin, teen tai jälkiruoan.

Koe opiskeluajan nostalgiaa, syö maukas ja edullinen lounas ja seurustele sekä opiskelijoiden että yliopiston henkilökunnan kanssa. Näytä kassalla sähköistä tai paperista jäsenkorttia hyödyntääksesi etua.

Yliopiston tilat pidetään suljettuina 14.3.2021 asti. UniCafet Chemicum, Kaivopiha, Meilahti ja Ruskeasuo palvelevat. Osta ruokaa mukaan tai nauti lounas ravintolan tiloissa.