UNISPORT SÄSONGKORT – SPARA 132 €

Unisport_Alumni kevat21

Unisport grundades redan år 1967 och är Helsingfors universitets, Hankens och Aalto universitetets gemensamma motions- och välfärdsorganisation som fungerar på sex universitetscampus. Hos oss kan alla motionera, från nybörjare till garvade träningsveteraner. För dem som gillar motionsgrupper erbjuder vi över 40 motionsklasser från lågtröskelgrupper till mera utmanande program. Som medlemsförmån får du UniSports säsongs-kort till förmånskundpriset 527 €.

Unisport träningsfaciliteter är öppna och servicen öppnas gradvis. Först öppnas gymmen och utemotionsgrupper samt massage och personal traning -service. Även Livestream-timmarna fortsätter. Kolla upp de noggrannare anvisningarna på Unisports webbsida före träning.

Såhär köper du ett säsongkort:

1. Ta en bild på ditt medlemskort (elektroniskt eller papperskort) och skicka bilden till den skyddade e-post adressen: unisport.asiakaspalvelu@helsinki.fi.s
  2. Meddela i e-posten att du vill köpa UniSports säsongkort eller 10-gångers kort till alumnpris.
  3. Kundrådgivaren uppdaterar då din kundgrupp så att du vid inloggning på webbutiken kan utnyttja alumnförmånen
  4. Observera att behandlingstiden för meddelanden är 5 dagar.
    Ifall du vill kan du köpa kortet från träningsfaciliteten under öppethållningstiderna.
    Observera att träningstiderna nu bokas på förhand så det är inte möjligt att stanna kvar direkt för att träna.

Med ett säsongkort får du:

• Användningsrättighet till 5 högklassiga gym, tillgång till ett mångsidigt utbud av över 200 timmar av gruppmotion i veckan samt bollsports rento och peluri turer.
  • Tillgång till LiveStream-gruppträningstimmar och Online Training videobiblioteket. Du kan röra på dig varsomhelst och närsomhelst.
  • Bokningsrätt till tjänster som ingår i säsongskortet
  • En måndads avgiftsfri semesterpaus i avtalet för innehavare av 12-månaders säsongkort (gäller ej AlumnFukser)
  • avgiftsfri paus i avtalet på grund av orsaker som nämns i avtalsvillkoren (t.ex. tillfällig flytt)
  • 7 dagars nöjdhetsgarantiFörmånen inkluderar inte plan- och salbokningar. Se noggrannare villkor och priser i UniSports prislista.

Heldagskort för alumner
12 mån 527 € (norm. 659 €)
4 mån 200 € (norm. 235 €)
1 mån 55 € (norm. 65 €)

Halvdagskort för alumner
12 mån 422 € (norm. 527 €)
4 mån 170 € (norm. 200 €)
1 mån 47 € (norm. 55 €)
Prisen är giltiga t.o.m. 31.8.2021.

Vi behåller rättigheterna till prisförändringar. Priserna är i kraft fram till 31.8.2021.
Mera information: unisport.fi

BEKANTA DIG MED DE OLIKA MOTIONSCENTREN – DITT FÖRSTA BESÖK ÄR GRATIS!

UniSport Gloet (Universitetsgatan 4):
centrums största gym, motionsgrupper,
inomhuscykling, massage, personliga tränare

UniSport Gumtäkt (Väinö Auers gata 11):
gym och motionsgrupper, bollsporter,
massage samt personliga tränare

UniSport Meilans (Zaidagatan 9):
gym med naturligt ljus, motionsgrupper och
inomhuscykling, massage, personliga tränare

UniSport Otnäs (Otstranden 6):
gym i två våningar, motionsgrupper, gott om
boll- och racketspelturer, samt massage och