Alumni Afterwork

HUOM: Tapahtuman ajankohta on muuttunut alun perin ilmoitetusta!

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopistoon tai opiskelijaelämään. Alumneille on varattu pientä naposteltavaa ja oma nurkka tai kabinetti, jossa illan vierailija kertoo meille tapaamisen aluksi jonkin yliopistoyhteisön tahon tai ajankohtaisen hankkeen kuulumisia. Sen jälkeen on luvassa vapaata kuulumisten vaihtoa ja seurustelua illan aiheesta tai aiheen vierestä niin vanhojen kuin uusienkin alumnituttujen kanssa.

Kevään ensimmäisellä Afterworkilla juhlistetaan yliopiston syntymäpäiväviikkoa. Illan vieraana on yliopiston protokolla-asiantuntija Juha Hurme, joka seuraavana päivänä koittavan 382. vuosipäivän kunniaksi kertoo meille yliopiston ainutlaatuisimmista ja kummallisimmista traditioista. Tapahtuman paikkana on kivenheiton päässä yliopistolta sijaitseva Oluthuone Kaisla, joka on suosittu tapaamispaikka niin opiskelijoiden kuin yliopiston henkilökunnankin keskuudessa.

Torstai 24.3.2022 kello 17-19, Oluthuone Kaislan kabinetti (Vilhonkatu 4).

Alumni Afterwork: Podcastit

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopisto..
Kuva: Teatterimuseo

Alumni & Lapsi: Teatteriseikkailu