AlumniGolf VIII

Pieni_Golf_ei_pvm

Perinteinen AlumniGolf pelataan tänäkin vuonna, ja alumnit pääsevät jälleen kisaamaan rennoissa merkeissä eri pelimuotojen voitosta. AlumniGolfiin osallistuu niin alumneja kuin yliopiston henkilökuntaa, ja mukaan voi kutsua toisen pelaajan, vaikka hän ei olisi Alumniyhdistyksen jäsen.

AlumniGolfin aloitusaika, paikka ja muut tarkemmat tiedot julkaistaan tällä sivulla myöhemmin keväällä, ja pelipaikat tulevat myyntiin Alumnikaupassa.

Keskiviikko 31.5.2023, paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Alumni Afterwork: Podcastit

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopisto..
Kuva: Teatterimuseo

Alumni & Lapsi: Teatteriseikkailu