Alumnijuhla

Alumniyhdistyksen syksy huipentuu jälleen Alumnijuhlaan, ja luvassa on perinteiseen tapaan herkullista ruokaa ja juomaa, sopivasti ohjelmaa, Vuoden Alumnin 2025 valinta, musiikkia ja seurustelua.

Juhlapaikka paljastetaan elokuussa, jolloin myös ohjelma ja hinta täsmentyvät ja ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu. Laita kuitenkin jo nyt päivämäärä kalenteriisi ja tule mukaan nauttimaan iloisesta tunnelmasta ja nostamaan malja Yliopistolle ja Alumniyhdistykselle!

Torstai 14.11.2024 kello 18, paikka ilmoitetaan myöhemmin.

AlumniGolf IX ja Katastrofigolf

Perinteinen AlumniGolf pelataan tänä vuonna osana SPR:n Katastrofigolf-tapahtumaa Nevas Golfissa. Teemme yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin Suomenlinnan osaston kanssa, joka on järjestänyt Katastrofigolfin jo yli kymmenen vuoden ajan Nälkäpäivän yhte..

Alumni & lapsi: Suomen Lucia 2024 yliopistolla

Suomen Lucia 2024 vierailee perinteiseen tapaan yliopiston upeissa puitteissa ja levittää lämpöä, valoa ja iloa Alumniyhdistyksen jäsenille ja heidän perheilleen. Lucia laulaa meille kuoronsa kanssa ja laulamme muutaman yhteislaulun, ja esiintymisen jä..