Soc&Kom-dagen 2021

Sockomdagen_kuva

Alumniyhdistys osallistuu jokavuotiseen Svenska Social- och Kommunalhögskolanin järjestämään Soc&Kom-dageniin, jonka teemana on tänä vuonna Drömmen om det öppna samhället. Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy allaolevasta linkistä ruotsinkielisiltä sivuiltamme.

Torstai 18.11.2021 kello 16-18, Svenska Social- och Kommunalhögskolan (Snellmaninkatu 12).


Samanlaisia tapahtumia


Kuva: HY / Ari Aalto

Yliopiston lukuvuoden avajaiset ja avajaiskarnevaalit

Helsingin yliopiston lukuvuoden avajaisia vietetään perinteiseen tapaan syyskuun ensimmäisenä maanantaina. Lukuvuoden avajaisten ohjelmassa on rehtorin avajaispuhe, henkilökunnan ja ylioppilaskunnan edustajien puheenvuorot sekä musiikkia. Juhlasalin ohje..

Tutustuminen yliopiston observatorioon

Alkusyksystä astumme tähtitieteen kiehtovaan maailmaan ja tutustumme yliopiston vanhaan observatorioon Tähtitorninmäellä. Arkkitehti Carl Ludvig Engelin ja tähtitieteen professori F.W.A. Argelanderin suunnittelema observatorio oli valmistuessaan 1834 aik..
Kuva: Veikko Somerpuro

Alumnien kampusretki Meilahteen

Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen ja Helsinki Alumni -yhteisön yhdessä toteuttama alumneille suunnattujen kampusretkien sarja jatkuu. Kampusretkillä tutustutaan kullakin Helsingin yliopiston kampuksella tehtävään tutkimukseen, sen opiskelijoihin ja ..