Tiede ja tutkimus

Kirjallisuus

Kirjallisuuspiirin tutkijatiistai: Kari Raivio

  28.5.2024

Kirjallisuuspiirin tutkijatiistain vieraaksi saapuu Helsingin yliopiston entinen kansleri ja rehtori Kari Raivio keskustelemassa kirjastaan Maapallo potilaana (Duodecim 2023). Raivio tarkastelee kirjassaan terveyttä planeetan, ihmisen ja yhteiskunnan tasolla. Lue lisää

Yliopistotapahtumat

AlumniJuna: Lahti

  7.6.2024

Loppukevään kohokohtamme ja aiempina vuosina suuren suosion saanut AlumniJuna on päiväretki toiseen suomalaiseen yliopistokaupunkiin, jossa tutustutaan paikalliseen yliopistoon, alumnitoimintaan ja vähän itse kaupunkiinkin. Lue lisää

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS

Leijona

Jäsenedut

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppaneiksi on valittu kokoelma kiinnostavia ja eettisiä toimijoita, joista moni toimii tiiviissä yhteistyössä yliopiston kanssa. Tutustu alumnijäsenetuihin tai ehdota uutta etua. 

meren_lumo_kuvaaja_juha_nurminen

AKATEEMINEN VAPAAEHTOISTYÖ

Alumniyhdistyksen jäsenillä on paljon yliopistolle hyödyllistä erityisosaamista. Yhdistyksen toimiston tehtävänä on löytää eri tehtäviin sopivat osaajat.

kultareunakuva_2000px_mv_fi

ALUMNIKAUPPA.FI

Alumniyhdistyksellä on oma verkkokauppa. Myynnissä on alumnituotteita kuten tapahtumalippuja, kirjoja, haalarimerkkejä, viinilaseja ja adresseja.