Tiedeklubi: Lokakuu

Tiedeklubi

Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) luotsaamat Tiedeklubit jatkuvat syksyllä 2022. Ohjelmasta vastaavat tuttuun tapaan TSV:n jäsenseurat, minkä lisäksi myös Alumniyhdistys on mukana yhteistyössä. Tilaisuudet järjestetään Rosebud Sivullinen -kirjakaupassa ja ne äänitetään podcasteiksi, jotka julkaistaan klubien jälkeisinä päivinä Tiederadio-kanavalla SoundCloudissa ja Spotifyssa.

Tiedeklubien aiheet varmistuvat alkusyksystä, jolloin myös avataan tapahtumien ilmoittautuminen.

Keskiviikko 12.10.2022 kello 17-18, Rosebud Sivullinen -kirjakauppa (Kaisaniemenkatu 5).

Tiedeklubi: Syyskuu

Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) luotsaamat Tiedeklubit jatkuvat syksyllä 2022. Ohjelmasta vastaavat tuttuun tapaan TSV:n jäsenseurat, minkä lisäksi myös Alumniyhdistys on mukana yhteistyössä. Tilaisuudet järjestetään Rosebud Sivullinen -kir..

Tiedeklubi: Marraskuu