(peruttu) TIETOKIRJAKLUBI

Tietokirjaklubi

Kuva: Elliot Reyna

PERUTTU (13.3.2020)

Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisesti tietokirjatyyppeihin ja –kirjailijoihin. Tietokirjallisuus kattaa 80% kirjamarkkinoista. Helsingin yliopisto on suurin tietokirjallisuuden sisällöntuottaja.

To 14.5.2020 klo 17, Think Lounge, Yliopistonkatu 4

Tietokirjaklubi: Atte Korhola

Syyskuun tietokirjaklubin vieraana on ympäristömuutoksen professori Atte Korhola, joka keskustelee kirjansa Tämä ihmisen luonto teemoista yhdessä professori Pirjo Hiidenmaan kanssa. Kirjassaan Korhola tarkastelee ilmasto- ja ympäristökeskustelussa väh..

Tietokirjaklubi: Mari Vaattovaara