(peruttu) TIETOKIRJAKLUBI

Tietokirjaklubi

Kuva: Elliot Reyna

PERUTTU (13.3.2020)

Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisesti tietokirjatyyppeihin ja –kirjailijoihin. Tietokirjallisuus kattaa 80% kirjamarkkinoista. Helsingin yliopisto on suurin tietokirjallisuuden sisällöntuottaja.

To 14.5.2020 klo 17, Think Lounge, Yliopistonkatu 4

Kuva: Hanna Tarkiainen, Kuvitelmia.

Tietokirjaklubi: Ulla-Maija Forsberg

Tietokirjaklubissa puhutaan slangista, sanastosta ylipäätään sekä sanojen historiasta ja sen tutkimisesta. FT Ulla-Maija Forsberg on suomalais-ugrilaisen kielentutkimuksen professori Helsingin yliopistossa. Hänen erikoisalaansa on sanojen alkuperän tutk..

Tietokirjaklubi: Anu Lahtinen

FT Anu Lahtinen on Suomen ja Pohjoismaiden historian apulaisprofessori. Hän on tutkinut erityisesti Ruotsin ajan historiaa. Hänen uusin kirjansa Ebba, kuningattaren sisar kertoo 1500-luvulla eläneestä Ebba Stenbockista. Kirja perustuu Ebban ja muiden aikal..