Tie­to­kir­jaklu­bi: Sa­mu­li Sil­ta­nen 2

Tyttö lukee kirjaa kirjastossa

KUVA: unsplash

Professori Samuli Siltanen puhuu siitä, mitä hyötyä matematiikasta on. Siltasen vastailmestynyt Astu matematiikan maailmaan -kirja kertoo yleistajuisesti siitä, miten matematiikka toimii digitaalisessa arjessamme. Hän pitää yllä myös tiedeaiheista Youtube-kanavaa.

Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisesti tietokirjatyyppeihin ja –kirjailijoihin. Tietokirjallisuus kattaa 80% kirjamarkkinoista. Helsingin yliopisto on suurin tietokirjallisuuden sisällöntuottaja.

Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Ke 30.10.2019 klo 17-19, Kaisa-sali, 7krs., Fabianinkatu 30, Helsinki

Kuva: Miikka Pirinen

Kirjallisuuspiiri: Vappu Kannas