Tietokirjaklubi: Minna Huotilainen

Tietokirjaklubi

Kuva: Elliot Reyna

Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisesti tietokirjatyyppeihin ja -kirjailijoihin. Tietokirjallisuus kattaa 80 % kirjamarkkinoista ja Helsingin yliopisto on Suomen suurin tietokirjallisuuden sisällöntuottaja. Kevään tietokirjaklubien ohjelman ovat suunnitelleet Humanistisen tiedekunnan dekaani, tietokirjallisuuden professori Pirjo Hiidenmaa ja emeritusprofessori Markku Löytönen.

Kevään viimeisen Tietokirjaklubin vieraana on aivotutkija, professori Minna Huotilainen, joka puhuu tuoreen kirjansa Uni ja unettomuus teemoista. Minna Huotilainen on monipuolinen ihmisen käyttäytymisen ja erityisesti aivojen asiantuntija. Hän on julkaissut useita kirjoja aivoista, keskittymiskyvystä ja ajattelusta. Hänen uusin kirjansa tarttuu ajankohtaiseen kansantautiin, unettomuuteen.

Tiistai 24.5.2022 kello 17, Porthania PII (Yliopistonkatu 3). Tapahtumaa voi seurata myös suoratoistona.

Tietokirjaklubi: Mari Vaattovaara

Lokakuun tietokirjaklubin vieraana on kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaara, joka keskustelee kirjan Kaupunki politiikassa teemoista yhdessä emeritusprofessori Markku Löytösen kanssa. Mari Vaattovaaran, Anssi Joutsiniemen, Jenni Airaksisen ja Mark..

Tietokirjaklubi: Laura Kolbe

Marraskuun tietokirjaklubin vieraana on Euroopan historian professori Laura Kolbe, joka keskustelee kirjansa Keho – matkoja ikään, mieleen ja minuuteen teemoista yhdessä professori Pirjo Hiidenmaan kanssa. Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolise..