TIETOKIRJAKLUBI: ELÄMÄ, TERVEYS JA SAIRAUS

Tietokirjaklubi

Kuva: Elliot Reyna

Keskustelijoina dosentti, historioitsija Jaakko Tahkokallio ja dosentti, lääkäri Kirmo Wartiovaara. Tahkokallion uusi kirja Pimeä aika – Kymmenen myyttiä keskiajasta valaisee keskiaikaisia käsityksiä elämästä. Wartiovaaran uusi kirja Miksi minä? Syöpäsolun tarina käsittelee syöpää sekä sen diagnostiikkaa ja hoitoa. Kirjailijoita haastattelee professori Pirjo Hiidenmaa.

Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisesti tietokirjatyyppeihin ja –kirjailijoihin. Tietokirjallisuus kattaa 80% kirjamarkkinoista. Helsingin yliopisto on suurin tietokirjallisuuden sisällöntuottaja.

Tilaisuutta voi seurata myös suoratoistona. Tilaisuuden suoratoistolinkki aukeaa kello 17. Sitä ennen linkki aukeaa ikkunaan, jossa lukee Error Code: 241404. Linkki ei ole virheellinen. Suoratoiston ääni toimii, kun painat “unmute”-nappia videoruudun keskeltä. Joillakin selaimilla on volyymi hiljaisella oletusasetuksena, eli “mutella”. Tarkista siis volyymiasetuksesi selainikkunan alakulmasta, jos ääntä ei aluksi kuulu.

Seuraa suoratoistoa: https://video.helsinki.fi/unitube/live-stream.html?room=l5

Ma 23.11.2020 klo 17, Minerva-tori, Siltavuorenpenger 5 A


Samanlaisia tapahtumia


Tietokirjaklubi: Atte Korhola

Syyskuun tietokirjaklubin vieraana on ympäristömuutoksen professori Atte Korhola, joka keskustelee kirjansa Tämä ihmisen luonto teemoista yhdessä professori Pirjo Hiidenmaan kanssa. Kirjassaan Korhola tarkastelee ilmasto- ja ympäristökeskustelussa väh..

Tietokirjaklubi: Mari Vaattovaara

Lokakuun tietokirjaklubin vieraana on kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaara, joka keskustelee kirjansa Kaupunki politiikassa teemoista yhdessä emeritusprofessori Markku Löytösen kanssa. Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisesti tietokirjaty..

Tietokirjaklubi: Laura Kolbe

Marraskuun tietokirjaklubin vieraana on Euroopan historian professori Laura Kolbe, joka keskustelee kirjansa Keho – matkoja ikään, mieleen ja minuuteen teemoista yhdessä professori Pirjo Hiidenmaan kanssa. Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolise..

Tietokirjaklubi: Tuomas Heikkilä

Joulukuun tietokirjaklubin vieraana on kirkkohistorian professori Tuomas Heikkilä, joka keskustelee kirjansa Lalli – kansallismurhaajan muotokuva teemoista yhdessä emeritusprofessori Markku Löytösen kanssa. Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisest..