Viininmaisteluilta

Tervetuloa maistamaan laatuviinejä ja oppimaan niistä lisää alumnien viininmaisteluillassa! Pääsemme sommelierin ohjauksella maistamaan viittä Rhônen alueen viiniä Ranskasta ja opettelemme tunnistamaan niiden ominaisuuksia niin ulkonäön, tuoksun kuin maunkin osalta. Paikkana on viinivalikoimastaan tunnettu ravintola Carelia, jonka laaja viinilista koostuu vanhan maailman parhaiden pientuottajien viineistä ja oman maahantuonnin helmistä.

Viininmaisteluillan hinta on 65 € sisältäen viinit maisteluannoksina sekä sommelierin ohjatun tastingin, ja mukaan mahtuu 20 nopeinta alumnia. Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu Alumnikaupassa allaolevan linkin kautta viimeistään 25.2. Kun täytät kaikki tarvittavat tiedot Alumnikaupassa, sinun ei enää tarvitse täyttää erillistä ilmoittautumislomaketta. Tule mukaan juhlistamaan karkauspäivää alumniseurassa hyvien viinien parissa!

Tapahtuma on täynnä.

Torstai 29.2.2024 kello 17-18, Ravintola Carelia (Mannerheimintie 56).

Alumni & Lapsi: Luonnontieteellinen museo

Maaliskuussa Alumnit suuntaavat yhdessä lasten ja lastenlasten kanssa Luonnontieteelliseen museoon. Helsingin yliopiston alaisuuteen kuuluvassa museossa on tarjolla kaksi tunnin mittaista opastettua kierrosta koko perheelle: Vuosi suomalaisessa luonnossa ja D..

Alumni Afterwork: Opiskelijoiden vappuperinteet

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla mielenkiintoisia tarinoita yliopistoyhteisöstä sekä tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kyt..