Alumnfesten

Agora valoisa crop

Höjdpunkten för Alumnföreningens höst är åter Alumnfesten – välkommen med på fest! På traditionellt vis erbjuds åter läcker mat och dryck, mingel och en passlig mängd program, bl.a. valet av Årets Alumn 2024, tal till universitetet och mingel. Denna gång arrangeras festen dock inte som en sittande middag, utan under lättare mingel former i det nya Agora-utrymmet som byggts på Universitetets huvudbyggnads innergård, där vi njuter av en buffé och programmet.

Deltagaravgiften är 45 € för medlemmar och självkostnadspriset 50 € för icke-medlemmar. Avgiften inkluderar en välkomstskål, en matig tre salladers buffé med tillbehör och vin. Anmäl dig genom att betala deltagaravgiften i Alumnbutiken, via länken under. När du fyller i all nödvändig information vid köpet av biljett i Alumnbutiken, så behöver du inte längre fylla i ett separat anmälningsformulär.

Avecer och vänner är välkomna på festen, även om de inte skulle vara alumner, så det lönar sig att bjuda med folk. Välkommen och njuta av den glada stämningen och lyfta en skål åt Universitetet och Alumnföreningen i sällskap av nya och gamla alumnbekanta!

Torsdag 9.11.2023 klockan 18-20, Universitetets huvudbyggnad Agora (Fabiansgatan 33).