ALUMNFESTEN

Alumnijuhla 2021

Alumnföreningens höst når sin höjdpunkt då den traditionella Alumnfesten arrangeras på restaurant Börs. Festen firas på traditionsenligt vis genom en middag med placering, läcker mat och dryck samt en passlig mängd program. Valet av Årets Alumn 2023, musik och samkväm erbjuds under festkvällens gång. Klädsel mörk kostym. Priset för trerätters middagen med välkomstdrink, vin och en avec dryck till kaffet är 85 € för medlemmar. Övriga gäster betalar självkostnadspriset 100 €.

Försäkra dig om en plats på Alumnfesten genom att köpa en biljett i Alumnbutiken. Kom också ihåg att meddela dina kontaktuppgifter, specialdieter, placeringsönskemål och annan information via den skilda blanketten (länk till Alumnbutiken och anmälningsblanketten hittar du nedan). Välkommen med och njuta av glad feststämning och höja en skål till Universitetet och Alumnföreningen tillsammans med nya och gamla alumnbekanta!

Fredagen den 21.10.2022 klockan 18, Restaurang Börs (Fabiansgatan 14).


Liknande händelser


NORDIC BUSINESS FORUM 2022

Temat för årets Nordic Business Forum är Future-Focused Leadership. På den av Alumföreningen självständigt arrangerade NBF live stream -tillställningen kan du följa med programmet i alumnsällskap. Evenemanget har ett begränsat antal sittplatser. Huv..

HELSINGFORS UNIVERSITETS ALUMNER RF:S ÅRSMÖTE

På mötet behandlas ärenden som benämns i föreningens stadgor 11 § samt förändringar i föreningens stadgor. Årsmötes materialet finns till påseende på föreningens kontor och till vissa delar även på webbsidorna. Vi bjuder på traktering efter m..