ALUMNFESTEN

Alumnijuhla 2021

Alumnföreningens höst når sin höjdpunkt då den traditionella Alumnfesten arrangeras på restaurant Börs. Festen firas på traditionsenligt vis genom en middag med placering, läcker mat och dryck samt en passlig mängd program. I programmet ingår bland annat Valet av Årets Alumn 2023, ett alumntal till universitetet som framförs av  Forskning om arbete och ekonomi LABORE:s direktör Mika Maliranta, ett uppträdande av den prisbelönta recitatören Mirjami Heikkinen, samt musik dans och glad feststämning. Priset för en trerätters middag, välkomstdrink, vin och en avec dryck till kaffet är 85 € för medlemmar. Övriga gäster betalar självkostnadspriset 100 €. Klädsel på festen är mörk kostym.

Försäkra dig om en plats på Alumnfesten genom att köpa en biljett i Alumnbutiken. Kom också ihåg att meddela dina kontaktuppgifter, specialdieter, placeringsönskemål och annan information via den skilda blanketten (länk till Alumnbutiken och anmälningsblanketten hittar du nedan). Välkommen med och njuta av glad feststämning och höja en skål till Universitetet och Alumnföreningen tillsammans med nya och gamla alumnbekanta!

OBS! Anmälningstiden till Alumnfesten har tagit slut den 16.10.2022.

Fredagen den 21.10.2022 klockan 18, Restaurang Börs (Fabiansgatan 14).


Liknande händelser


Kuva: Jani Laukkanen

ÅRETS ALUMN FESTFÖRELÄSNING: MARI LEPPÄNEN

Tänk om Finland även i framtiden skulle vara en föregångare inom religionsfrihet? Religionsfrihetslagen 100 år Alumnföreningens vår kulminerar på traditionellt vis med Årets Alumn festföreläsning. Den offentliga föreläsningen, som är öppen för ..
Kuva: Jonne Renvall / Tampereen yliopisto

Alumntåget: Tammerfors

Det förra året lanserade AlumnTåget, som direkt blev populärt, fortsätter sin färd i maj 2023. Denna gång är resans mål Tammerfors. AlumnTåget är en dagsresa till en annan finsk universitetsstad, där vi bekantar oss med det lokala universitetet och..