AlumnGolf VII

Pieni_Golf_ei_pvm

Den traditionella AlumnGolfen har tagit paus i ett par år – men nu är det hög tid att åter tävla om vem som vinner vandringspriset, partävlingen och specialtävlingen. Både alumner och universitetspersonal deltar i AlumnGolfen som i år arrangeras på Peuramaa Golf. I partävlingen behöver inte den andra deltagaren vara medlem i Alumnföreningen.

Enligt traditionen är huvudtävlingen personlig individuell poängbogey med fullt handicap. Vinnaren får AlumnGolf vandringspriset. Andra tävlingar är best ball-tävlingen (i två personers lag) och specialtävlingar. Tävlingsparen skapas av tävlarna själva och anmäls på anmälningsblanketten. Du kan delta i tävlingen om vandringspriset utan att delta i partävlingen. Efter tävlingen äter vi en gemensam lunch och har pristutdelning.

I år tävlas det för andra gången om vandringspriset Nisses pokal. Nils-Henrik Wasenius, alumn i juridik, skänkte år 2019 pokalen med följande regler: spelare som fyller 70-år (i år) eller är äldre kan tävla om pokalen. Vinnaren avgörs enligt poängen i huvudtävlingen. Nisses pokal byter ägare årligen och vinnaren väljer spelform för det följande året. Pris utdelas till huvudtävlingens tre bästa och vinnarna i de andra tävlingarna samt för bästa scratch-resultat. De återstående priserna lottas ut bland de övriga närvarande spelarna i slutet av tävlingarna.

Försäkra dig om en plats på golfande alumners höjdpunkt för våren genom att betala deltagaravgiften 80€ i Alumnbutiken. Efter betalning bör du komma ihåg att anmäla dina spelaruppgifter via anmälningsblanketten. Deltagaravgiften inkluderar spelavgifter och lunch. En golfbil kan reserveras i samband med anmälningen ( betalning av bil 35 € görs på plats åt caddiemastern).

Onsdagen den 1.6.2022. Peuramaa Golf på banan Vanha Peura (Hjortlandsvägen 152, 02480 Kyrkslätt). Den exakta starttiden meddelas senare till de anmälda per e-post.


Liknande händelser


Alumn Afterwork: Vanhan kulttuurikeskus

Alumn Afterwork -träffarna erbjuder en möjlighet att höra aktuella hälsningar från universitetet med låg tröskel, avnjutandes ett glas med något gott. Afterwork arrangeras på restauranger som har en koppling till universitetet eller studentlivet. Vi r..

Alumnfesten

Höjdpunkten för Alumnföreningens höst är åter Alumnfesten – välkommen med på fest! På traditionellt vis erbjuds åter läcker mat och dryck, mingel och en passlig mängd program, bl.a. valet av Årets Alumn 2024, tal till universitetet och mingel. D..

Alumn Afterwork: Lillajul

Alumn Afterwork -träffarna erbjuder en möjlighet att höra aktuella hälsningar från universitetet med låg tröskel, avnjutandes ett glas med något gott. Afterwork arrangeras på restauranger som har en koppling till universitetet eller studentlivet. Vi r..

Alumn & Barn: Finlands Lucia 2023

Finlands Lucia 2023 besöker Helsingfors universitet på traditionsenligt vis. Hon sprider värme, ljus och glädje till Alumnföreningens medlemmar med familj. Först uppträder Lucia och hennes följe med några sånger, varefter vi sjunger några allsånger..