Storsitsen på Medborgartorget

Suursitsit 2018

Storsitsen är här igen! Storsitsen firas nu för fjärde gången och i år arrangeras den precis innan det nya läsåret börjar. Till skillnad från de tidigare åren arrangeras evenemanget i en fantastisk miljö på Medborgartorget alldeles i Helsingfors hjärta! Storsitsen samlar ihop huvudstadsregionens studerande till att äta, sjunga och njuta av sommaren i form av en gemensam bordsfest. Sitsens program består av bland annat tal och allsång och efter evenemanget dansar man traditionella akademiska danser på torget. I Storsitsen deltar såväl nationerna som olika fakultet-, ämnes- och fritidsföreningar samt studentkårerna från huvudstadsregionens andra högskolor!

Alumnföreningen har bokat 32 platser – välkommen med! Deltagaravgiften är 35 euro, vilket inkluderar för- och huvudrätt samt dessert. Dryck hämtar var och en med sig själv. Försäkra dig om en plats genom att köpa en biljett i Alumnbutiken. Kom även ihåg att anmäla dig och meddela oss vilken meny du väljer via den skilda anmälningsblanketten. Länk till Alumnbutiken och Anmälningsblanketen hittar du nedan. Klädsel: somrig smart casual och ifall du vill kan du ta med dig din studentmössa. Arrangörena tar hänsyn till rådande coronarestriktioner.

Lö 28.8.2021 klockan 17-22, Medborgartorget

Länk: Köp en biljett i Alumnbutiken
Länk: Anmäl dig här
Länk: Läs mera om Storsitsen
Länk: Storsitsens Facebook event


Liknande händelser


Läsårets öppningskarneval 2021

Den traditionella öppningskarnevalen vid Helsingfors universitet ordnas igen efter ett års paus. Denna gång ordnas evenemanget helt och hållet uthomhus. Kom och bekanta dig med föreningarnas verksamhet, din studentkår och universitetets aktörer. Alumnf..

Gulisäventyret 2021: Alumnkontroll

”En lysande blandning av nytta och nöje” Gulisäsventyret är en tvärvetenskaplig dykning i studentlivet ordnad av Studentkåren vid Helsingfors universitet. Under kvällen orienterar sig gulislagen bland de olika kontrollerna som studentorganisa..

Soc&Kom-dagen 2021

Alumnföreningen deltar i den årliga Soc&Kom dagen. Programmet publiceras under hösten. Torsdag 18.11, Svenska Social- och Kommunalhögskolan (Snellmansgatan 12)...