Inhiberad: Storsitsen på Medborgartorget

Suursitsit 2018

Storsitsen har inhiberats på grund av regionförvaltningsverkets beslut gällande sammankomstbegränsningar (13.8.2021).

Storsitsen är här igen! Storsitsen firas nu för fjärde gången och i år arrangeras den precis innan det nya läsåret börjar. Till skillnad från de tidigare åren arrangeras evenemanget i en fantastisk miljö på Medborgartorget alldeles i Helsingfors hjärta! Storsitsen samlar ihop huvudstadsregionens studerande till att äta, sjunga och njuta av sommaren i form av en gemensam bordsfest. Sitsens program består av bland annat tal och allsång och efter evenemanget dansar man traditionella akademiska danser på torget. I Storsitsen deltar såväl nationerna som olika fakultet-, ämnes- och fritidsföreningar samt studentkårerna från huvudstadsregionens andra högskolor!

Alumnföreningen har bokat 32 platser – välkommen med! Deltagaravgiften är 35 euro, vilket inkluderar för- och huvudrätt samt dessert. Dryck hämtar var och en med sig själv. Försäkra dig om en plats genom att köpa en biljett i Alumnbutiken. Kom även ihåg att anmäla dig och meddela oss vilken meny du väljer via den skilda anmälningsblanketten. Länk till Alumnbutiken och Anmälningsblanketen hittar du nedan. Klädsel: somrig smart casual och ifall du vill kan du ta med dig din studentmössa. Arrangörena tar hänsyn till rådande coronarestriktioner.
FULLSATT (22.6.2021).

Lö 28.8.2021 klockan 17-22, Medborgartorget


Liknande händelser


F. Ahlstedt: Seppelöity tytön pää (Helsingin yliopistomuseo, Matti Ruotsalainen)

Promotionens anda: Levande kulturarv – Promotionen 1643-2023

År 2023 firas Promotionens jubelår då man hedrar den hundrade promotionen vid filosofiska fakulteten. Till jubelårets mångsidiga program hör bland annat en utställning på Nationalbiblioteket, en fackbok om promotionens historia, en podcast-serie, minne..