(peruttu) TVEX: Kaksikieliset bio-, ympäristö- ja luonnontieteilijät

B20579403C73F6B71862F96BB50

PERUTTU (13.3.2020)

Työskenteletkö luontoon, ympäristöön tai kestävyteen liittyvien kysymysten parissa? Tai ehkä molekyylirakenteilla laboratoriossa? Haluatko tavata innokkaita ja kiinnostuneita opiskelijoita ja jakaa omia kokemuksiasi? TVEX kutsuu Alumniyhdistyksen jäseniä osallistumaan Kaksikieliset bio-, ympäristö- ja luonnontieteilijät -tapahtumaan.

Kyseessä on bio-, ympäristö- ja luonnontieteen opiskelijoiden ja asiantuntijoiden ainutlaatuinen kohtaamismahdollisuus. Opiskelijat suorittavat kaksikielistä tutkintoa ja saavat valmiudet toimia työelämässä sekä suomen- että ruotsinkielellä.  Lisätietoja Helsingin yliopiston kaksikielistä tutkinnoista löydät täältä.

Ohjelma

Opiskelijoiden osalta tapahtuma alkaa klo 16.00 Helsingin yliopiston Urapalveluiden LinkedIn-workshopilla. Myös sinä, työelämän edustaja olet tervetullut jo tähän osioon.

Yhteinen ohjelma alkaa klo 17.00. Speed networkingin ja vapaan verkostoitumisen myötä opiskelijat ja asiantuntijat saavat hyvät mahdollisuudet tutustua ja jakaa ajatuksiaan. Illan aikana saat myös tietoa siitä, miten voit tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työelämään esim. harjoittelupaikan tai ns. asiantuntijan varjostamisen kautta.

Alumniyhdistys on myös paikalla kertomassa Alumni Ambassador-ohjelmasta.

Tapahtuma on maksuton ja kaksikielinen (suomi-ruotsi) Tapahtuman järjestää Svenska ärenden, Helsingin yliopisto. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa koordinaattori Maria Forsius, maria.forsius@helsinki.fi

Ma 6.4.2020 klo 17:00-18:30 Think Lounge, Tiedekulma (Yliopistonkatu 4)