USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET – LIITTYMISLOMAKE

Alla on ohjeet tyypillisimpiin ongelmiin, joita sähköisen liittymislomakkeemme täytössä voi tulla vastaan.

Mikäli lomakkeen täyttäminen on mielestäsi hankalaa, voit lähettää meille tietosi (etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kotiosoite, oppiala), niin esitäytämme lomakkeen puolestasi ja olemme sinuun yhteydessä. Lähetä tiedot sähköpostitse osoitteeseen hy@alumniyhdistys.fi tai soita toimistolle numeroon 050 4484120.

En pääse maksuvaiheeseen
Jos et pääse maksuvaiheeseen vaan lomake “jää jumittamaan” painaessasi Siirry maksamaan -nappia, kannattaa sulkea selain ja avata linkki uudestaan. Täyttämäsi tiedot ovat tallentuneet, kun painoit Siirry maksamaan (mikäli muistit hyväksyä jäsenehdot). Monet ovat törmänneet tähän ongelmaan, ja selaimen sulkeminen on yleensä auttanut.

Mitkä rekisteriselosteet ja jäsenehdot minun täytyy hyväksyä?
Liittyäksesi Alumniyhdistykseen sinun täytyy hyväksyä yhdistyksen rekisteriseloste ja tietosuojailmoitus sekä jäsenehdot. Voit valita, liitetäänkö sinut myös yliopiston Helsinki Alumni -rekisteriin. Jos haluat liittyä myös Helsinki Alumni -rekisteriin, tulee sinun hyväksyä myös sen käyttöehdot ja tietosuojailmoitus.

Työtietojen täyttäminen
Jos sinulla on vanha profiili, on kaikki työpaikkatiedot merkitty yhteen sarakkeeseen, koska näin tiedot oli tallennettu vanhaan järjestelmään. Lomakenäkymässä on kyseisessä kohdassa vain viiva ja sarake pitää avata kynäkuvakkeesta muokkaustilaan, jotta kaikki tiedot näkyvät. Ethän poista tätä saraketta. Alumnien nykyinen ja aiempi työtieto on mm. urapalveluiden kanssa tehtävän yhteistyön kannalta todella tärkeä. Työtiedot olisi myös hyvä erotella omille riveille.

Jos olet uusi jäsen ja työpaikkatietojen täyttäminen tuntuu vaivalloiselta, riittää että täytät työtietokenttään nykyisen työtehtävän liittyessäsi. Voit täydentää tietoja myöhemmin.

Mitkä työtietoja koskevat kentät ovat pakolliset?
Liittyäksesi Alumniyhdistykseen sinun tulee täyttää ja tallentaa tiedot joko opiskelustasi tai työsuhteestasi Helsingin yliopistossa.

Jos olet työskennellyt Helsingin yliopistossa, on työtietojen kohdalla pakollista valintaruudun Olen/olen ollut Helsingin yliopiston työntekijä valitseminen ja tallentaminen.

Mitkä opintotietoja koskevat kentät ovat pakolliset?
Liittyäksesi Alumniyhdistykseen sinun tulee täyttää ja tallentaa tiedot joko opiskelustasi tai työsuhteestasi Helsingin yliopistossa.

Jos olet opiskellut Helsingin yliopistossa, on opintotietojen kohdalla pakollista täyttää ainakin yksi seuraavista kentistä: Opintojen aloitusvuosi, Tutkintotaso tai Tiedekunta.

En löydä valikosta oppialaani tai ainejärjestöäni
Järjestelmä ei valitettavasti kata aivan kaikkia mahdollisia pääaineita/koulutusohjelmia ja ainejärjestöjä viimeisten 80 vuoden ajalta. Jos et löydä oikeaa vaihtoehtoa, valitse silloin valikosta se vaihtoehto joka vastaa opintojasi tai järjestöäsi parhaiten ja täytä tarkemmat tiedot valikon alla olevaan avoimeen kenttään.

En voi maksaa heti
Täytettyäsi kaikki tiedot ja valittuasi sinulle sopivan jäsenmaksuvaihtoehdon voit painaa Vahvistus-sivulla Siirry maksamaan -painiketta ja sulkea selaimen. Tällöin täyttämäsi tiedot ovat tallentuneet rekisteriin ja lähetämme sinulle paperilaskun.

Maksu keskeytyy kesken verkkomaksun
Tarkista, onko jäsenmaksu veloitettu tililtäsi. Jos ei ole, voit yrittää maksamista uudelleen tai olla yhteydessä toimistoon ja pyytää tiedot tilisiirtoa varten.

En tiedä olenko jo rekisteröitynyt
Ota yhteyttä toimistoon, niin tarkistamme tiedot rekisteristämme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen hy@alumniyhdistys.fi tai soita toimistolle numeroon 050 4484120.