Jäsenhankinta

Alumniyhdistykseen liittyy viikoittain kymmenittäin uusia jäseniä. Nykyinen jäsen on mitä paras toiminnan ja jäsenyyden hyötyjen esittelijä. Messuilla ja tapahtumissa viihdymme yhdessä usein laajallakin porukalla tehden jotain samalla hauskaa ja hyödyllistä. Ilmoita halukkuudestasi niin kutsumme sinut mukaan seuraavaan tapahtumaan vahvistamaan vanhoja ja uusia verkostoja. Esittelemme aina tarkasti kampanjan ja autamme sanoituksessa.

Katso tästä joidenkin jäsenten perustelut sille, miksi juuri he ovat aktiivisia jäseniä.

Muistathan, että sähköisessä jäsenkortissa on helppo rekrytointitoiminto nimeltä ”Kutsu ystäväsi jäseneksi”, jonka kautta voit tarjota jäsenyyttä ystävälle tai tutulle kun tiedät että hän on halukas liittymään ja tiedät hänen puhelinnumeronsa. Helppoa ja tehokasta!