HELSINGIN YLIOPISTO – STUDIA GENERALIA: TIE­TEEL­LI­SET MO­KAT JA ON­NEK­KAAT SAT­TU­MAT

studia-generalia-2021pieni

Tieto ei kartu suoraviivaisesti. Joskus sattuma ohjaa oikeampaan kuin paraskaan suunnitelma. Tieteessä virhekin voi olla kiinnostava tulos, joka auttaa eteenpäin. Tutkimus korjaa itseään, ja epäonnistumisetkin ovat tärkeitä. Luennon puhujat ovat:

Tytti Steel (etnologia): Kulttuurintutkimus Suomea ja suomalaisuutta rakentamassa
Jaakko Hilppö (varhaiskasvatus): Moka on lahja: kasvatustieteellisiä näkökulmia epäonnistumiseen
Mikko Niemi (biolääketiede): Aihe vahvistetaan myöhemmin

Kaikille avoin viisiosainen verkkoluentosarja Studia Generalia järjestetään 2.3.–6.4.2021. Luentoja voi seurata myös jälkikäteen tallenteina.

Luentosarja on osa Tutkitun tiedon teemavuoden 2021 ohjelmaa ja Helsingin yliopiston Avoin yliopisto järjestää sen yhdessä Säätiöt ja rahastot ry:n kanssa.

Ti 16.3.2021 kello 17-19. Linkki suoratoistoon julkaistaan Avoimen yliopiston verkkosivulla.


Liknande händelser


Foto: Susanna Kekkonen

ÅRETS ALUMN FESTFÖRELÄSNING: Hannele Cantell

Vårens höjdpunkt för Alumnföreningen är traditionsenligt Årets Alumn festföreläsningen. Den öppna föreläsningen ges av Alumnföreningen till Årets Alumn 2024 valda universitetslektorn i geografididaktik, pedagogie doktor, filosofie magister, docent..
Kuva: Karoliina Redsven / Malva

AlumnTåget: Lahtis

Senvårens höjdpunkt, Alumntåget, är en dagsutflykt till en annan finsk universitetsstad, där du får lära känna det lokala universitetet, dess alumnverksamhet och lite själva staden också. De tidigare alumntågen har varit väldigt populära, och det ..