JOHN NURMISEN SÄÄTIÖN TUOTTEET -20%

John Nurmisen Säätiö

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppanina John Nurmisen säätiö tarjoaa 20% alennuksen normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista (pois lukien suolasaippua) ja kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin. Näistä tiedotetaan yhdistyksen verkkosivuilla, sähköpostitse ja sähköisessä jäsenkortissa.

Verkkokaupassa saat edun käyttämällä ostoskorin yhteydessä kampanjakoodia ALUMNI2022. Koodi on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.