Lou­nas UniCafés­sa – sääs­tä päi­vit­täin yli 3€

unicafe_1920x1123

Opiskelijoiden perustama UniCafe näyttää vastuullisuutensa arkipäivän tekoina ja valintoina, jotka näkyvät toiminnassa, tuntuvat palvelussa ja maistuvat lautasella. UniCafe on vuosikymmenet varmistanut, että jokaiselle opiskelijalle on tarjolla terveellistä ruokaa erittäin edullisesti. Lähes kaikki alumnit ovat syöneet UniCafeen lounasta ja tenttineet sen voimin.

UniCafe tarjoaa alumneille lounasta henkilökuntahintaan yliopiston kampusten UniCafeissa sekä UniCafe Ylioppilasaukiossa.

Lounas sisältää pääruoan lisäksi juoman, leipäpöydän, lisäkesalaatit sekä valinnaisen kahvin, teen tai jälkiruoan hintaan 5,70-7,20 € (norm. 8,80-9,50 €).

UniCafe Ylioppilasaukiossa voit valita myös Bistro-vaihtoehdon 8,70 € (norm 9,00 €), joka sisältää pääruoan lisäksi alkukeiton sekä runsaan salaattibuffetin.

Koe opiskeluajan nostalgiaa, syö maukas ja edullinen lounas ja seurustele sekä opiskelijoiden että yliopiston henkilökunnan kanssa. Näytä kassalla sähköistä tai paperista jäsenkorttia hyödyntääksesi etua.